Vóór bestelling, hoe weet ik welke internetsnelheid er bij mij thuis beschikbaar is?

De snelheid van het internet is afhankelijk van het specifieke adres. De te verwachten minimum- en maximumsnelheid op een specifiek adres zijn raadpleegbaar via de website. Te verwachten en gegarandeerde snelheden zijn de snelheden van het kabelnetwerk tot aan je modem. De snelheden die je in je woning haalt, zijn afhankelijk van het feit of je een ethernetkabel gebruikt, de kwaliteit van je wifi, interferentie in je woning, enz.

Meer gedetailleerde informatie over de reële snelheden op een specifiek adres zal na activatie van de verbinding beschikbaar zijn via je persoonlijke My Viking-account.

Weet dat we op jouw adres pas Mobile Vikings-internet activeren als we je een minimum downloadsnelheid van 40 Mbps kunnen garanderen. Je kunt altijd de beschikbaarheid op je adres checken op onze website.

We hebben 2 oplossingen voor je:

  • Unlimited fast internet: beschikbaar op een koperen lijn én op een fiber-lijn. De theoretische maximale internetsnelheid voor dit abonnement is 100 Mbps in download, en 40 Mbps in upload. Je verbruik is onbeperkt.
  • Unlimited superfast internet: enkel beschikbaar op een fiber-lijn. De maximale internetsnelheid voor dit abonnement is 1 Gbps in download, en 500 Mbps in upload. Ook hier is je verbruik onbeperkt.