1. Let op: dit betekent dat het wachtwoord van je wifi zal worden gereset naar de oorspronkelijke waarde. Je kunt dat dus beter op voorhand bij de hand hebben.
  2. Er is een reset-knop aan de achterkant van je modem (tussen de blauwe DSL-poort en de zwarte USB-poort). Om die in te drukken, heb je een puntig voorwerp nodig, zoals een pen. Zet de modem aan en hou deze reset-knop ongeveer 20 seconden ingedrukt.

1. De LED-indicatoren aan de voorzijde van de modem zullen uitgaan en daarna weer oplichten. Dit betekent dat uw modem gereset is en je internetverbinding weer actief.