Hoe kan ik mijn internetsnelheid testen?

Je kunt je internetsnelheid testen op 2 manieren: via wifi, of met een ethernetkabel (die je bijv. met een laptop verbindt). Als je snelheidsverschillen opmerkt tussen verschillende toestellen, loont het zeker de moeite om je snelheid op beide manieren te testen en de resultaten te vergelijken. Je wifi-netwerk kan namelijk verzadigd zijn door te veel verbonden toestellen. Via je My Viking-account op de website kun je dan je snelheid testen.