Hoeveel een installatie kost, hangt van je bestelling af:

• Je bestelt Unlimited fast internet of Unlimited superfast internet: installatiekost van € 50 voor installatie door een installateur. Die zal verschijnen op je eerste aanrekening/factuur. We maken hierin geen onderscheid tussen types kabels: koper of fiber.
  • Je bestelt een Combo: geen installatiekost voor installatie door een installateur. We maken hierin geen onderscheid tussen een Combo met een bestaand mobiel nummer of eentje met een nieuw mobiel nummer.