Hoe kan ik een afspraak voor installatie maken?

Een afspraak voor de installatie van je internet thuis maak je tijdens je bestelling. Nadat je je abonnement gekozen hebt, kun je ook een afspraak voor de installatie boeken. Die afspraak wordt via e-mail bevestigd, en kan je steeds opvolgen in je My Viking-account op de website.

2 werkdagen voor je installatie sturen we een bevestigings-sms naar het opgegeven nummer: het jouwe of dat van de contactpersoon die bij de installatie aanwezig zal zijn. Op de dag van de installatie belt onze installateur 30 minuten op voorhand naar hetzelfde nummer om te bevestigen. En vergeet niet: de installateur is van Proximus. ;-) Geen paniek dus!