Je positie in het leaderboard wordt bepaald door hoeveel XP je behaalt. Tijdens de Gaming Maand krijg je voor elke trofee of achievement 10 XP. Met onze weekuitdagingen kun je meer XP verdienen. Check hier alle uitdagingen!

De ranking wordt elke dag drie keer geüpdatet. Zie je je vooruitgang dus nog niet, geen zorgen! Kijk later nog eens opnieuw.

We halen je trofeeën en achievements rechtstreeks op via de API van Steam & PSN, dus als je iets ziet dat niet lijkt te kloppen, geen zorgen: we passen niks aan in je gaming account. Bij de volgende update van het leaderboard komt het vast goed!