Wat is mijn gamer-ID en hoe kan ik het terugvinden?

Je gaming-ID is je unieke gebruikersnaam of code waarmee wij je gaming account kunnen koppelen aan je Mobile Vikings account.

Playstation

Je vindt je ID terug door op je Playstation naar je Instellingen te gaan. Kies daar voor ‘Account’ → ‘Profiel’ → ‘Online ID’.

Steam

Je Steam-ID is een unieke 17-cijferige code. Je vindt hem terug door in Steam te klikken op je gebruikersnaam. Kies dan voor Accountgegevens. Onder ‘Account van xxx’ zie je je Steam-ID staan.

Let op: zorg dat je je ID correct invult! Je kunt het niet wijzigen als je een foutje maakt. Moest dat toch gebeuren, contacteer dan onze helpdesk