Hoe pas ik mijn privacy-instelling aan zodat ik kan meespelen met de Gaming maand?

Je privacy-instellingen moeten publiek staan, omdat we anders je account niet kunnen koppelen aan je Mobile Vikings account. En dan weten we niet hoeveel trophies of achievements je scoort. Hoe je dit precies doet:

Playstation

Ga naar Accountbeheer > Selecteer PSN privacyinstellingen > selecteer de functie waarvoor je de privacyinstellingen wilt wijzigen > Wijzigen. Kies uit het vervolgkeuzemenu wie je toegang wilt geven en selecteer Bevestigen. Kies bij Games | Media overal voor 'Publiek'.

Steam

Klik vanaf je Steam-profiel op 'Profiel bewerken' onder de weergegeven badge. Klik op het tabblad 'Privacyinstellingen'. Kies als privacyniveau 'Openbaar', specifiek voor de optie 'Speldetails'. De verandering wordt automatisch toegepast.