Hoe gebruik ik een Viking Clan-bundel?

Easy. Daar hoef je eigenlijk helemaal niets voor te doen. Zodra je Viking Clan actief is, wordt ook je gratis extra bundel data actief en kun je die gebruiken. Om je maximaal te kunnen laten profiteren van je data, gebruik je altijd eerst je oudste bundel: degene die het eerst geactiveerd werd, dat kan dus ook je normale abonnementsbundel zijn. 

De geldigheid en timing van een Clan-bundel staat los van je abonnementsmaand. Je Clan-bundel heeft dus steeds een eigen start- en vervaldatum. Verwelkom je een nieuw lid of verlaat iemand de Clan? Je Clan-bundel (al dan niet met meer of minder data), vernieuwt pas op jouw eigen startdatum. Hieronder geven we je een concreet voorbeeld:

  • Viking 1 en Viking 2 starten samen een Clan op 12/01. Het Viking Clan voordeel van 2 GB vernieuwt telkens de 12e van de maand.
  • Viking 3 wordt op 23/03 lid van de Clan. Het voordeel van 3 GB start onmiddellijk (23/03) voor het nieuwe lid en wordt maandelijks de 23e vernieuwd. De andere twee leden moeten tot 12/04 wachten om van de verhoogde Clan bundel van  3 GB te genieten.
  • Viking 2 verlaat de Clan op 26/08, dan vernieuwt de Clan-bundel naar 2 GB van Viking 1 op 12/09 en Viking 3 op 23/09.

Heb je nog vragen over Viking Clan? Neem dan zeker een kijkje naar onze andere FAQ-artikels.