Supermakkelijk, hoor. In je My Viking-account op de website vind je je persoonlijke uitnodigingslink. Die verstuur je naar een andere Mobile Viking om een Viking Clan van 2 te vormen, of naar een vriend/familielid/collega/… die dan ook Mobile Viking wordt om een Clan van 3 of 4 te vormen.

Heb je zelf meerdere simkaarten? Dan kun je ook met twee van je eigen abonnementen die in aanmerking komen een Viking Clan vormen en je gratis extra 1 GB data claimen. Wil je daarna die Viking Clan uitbreiden, moeten het 3e en 4e lid wel nieuwe Mobile Vikings zijn. Ze kunnen daarvoor een nieuw Mobile Vikings-telefoonnummer activeren of hun nummer van een andere operator overdragen naar Mobile Vikings. In beide gevallen moeten ze natuurlijk wel een abonnement activeren dat in aanmerking komt. Zodra dat gebeurd is, worden ze automatisch toegevoegd aan de Viking Clan en wordt iedereen daarvan op de hoogte gebracht.

Belangrijk om weten: iemand kan lid worden van een Viking Clan tot 7 dagen na activatie van zijn/haar abonnement. Meer details over de voorwaarden van een Viking Clan vind je hier.