Wat gebeurt er als ik uit een Viking Clan stap of niet meer voldoe aan de voorwaarden?

Als je met een specifiek telefoonnummer uit een Viking Clan stapt of niet meer aan de voorwaarden voldoet, heeft dat natuurlijk wat impact.

Ik stap zelf uit een Viking Clan

  • Je zat in een Viking Clan van 2 Vikings: helaas betekent dat het einde van deze Clan. Het andere lid zal dan ook geen gratis extra mobiele data meer hebben via deze Clan.
  • Je zat in een Viking Clan van 3 Vikings: de resterende 2 leden van deze Viking Clan krijgen na het vervallen van hun huidige Clan-bundel van 3 GB, een van 2 GB zolang die Clan blijft bestaan.
  • Je zat in een Viking Clan van 4 Vikings: de resterende 3 leden van deze Viking Clan krijgen na het vervallen van hun huidige Clan-bundel van 4 GB, een van 3 GB zolang die Clan blijft bestaan.

Bij het verlaten van een Clan, ontvang je hier automatisch een bevestigingsmail voor. De andere leden van jouw Clan krijgen hier ook een melding van via e-mail.

Als je uit een Viking Clan stapt, kun jij met dat telefoonnummer in kwestie de volgende maand geen lid meer worden van een andere Viking Clan, of er zelf een nieuwe Viking Clan mee oprichten. Na 30 dagen kan je opnieuw deel uitmaken van een andere Clan of een nieuwe Clan opstarten.

Ik voldoe niet meer aan de voorwaarden

Om deel uit te maken van een Viking Clan moet je een actief mobiel abonnement hebben. Als je je abonnement stopzet, verlaat je automatisch de Viking Clan.

Je blijft lid van een Viking Clan tot je met het telefoonnummer in kwestie:

  • Overstapt naar een herlaadkaart
  • Dat specifieke nummer overdraagt naar een andere operator
  • Zelf uit een Viking Clan stapt.

Meer details over de voorwaarden van een Viking Clan vind je hier.