Wat gebeurt er als ik uit een Viking Clan stap?

Als je met een specifiek telefoonnummer uit een Viking Clan stapt, heeft dat natuurlijk wat impact.

  • Je zat in een Viking Clan van 2 Vikings: helaas betekent dat het einde van deze Clan. Het andere lid zal dan ook geen gratis extra mobiele data meer hebben via deze Clan.
  • Je zat in een Viking Clan van 3 Vikings: de resterende 2 leden van deze Viking Clan krijgen na het vervallen van hun huidige Clan-bundel van 2 GB eentje van 1 GB zolang die Clan blijft bestaan.
  • Je zat in een Viking Clan van 4 Vikings: de resterende 3 leden van deze Viking Clan krijgen na het vervallen van hun huidige Clan-bundel van 3 GB eentje van 2 GB zolang die Clan blijft bestaan.

Bij het verlaten van een clan, ontvang je hier automatisch een bevestigingsmail voor. De andere leden van jouw clan krijgen hier ook een melding van via e-mail.

Als je uit een Viking Clan stapt, kun jij met dat telefoonnummer in kwestie de volgende maand geen lid meer worden van een andere Viking Clan, of er zelf een nieuwe Viking Clan mee oprichten. Na 30 dagen kan je opnieuw deel uitmaken van een andere clan of een nieuwe clan opstarten.

Meer details over de voorwaarden van een Viking Clan vind je hier.