Mobile Vikings met een actief abonnement kunnen een Viking Clan vormen. De abonnementen die in aanmerking komen, zijn die van € 15, € 20 en € 29. Een Viking Clan bestaat uit minstens 2 en maximaal 4 Vikings. Door een Viking Clan te vormen, krijgen alle leden zolang de Viking Clan actief is, elke maand opnieuw gratis een extra bundel mobiele data bovenop hun abonnement. En wel:

  • Viking Clan van 2: 1 GB extra mobiele data
  • Viking Clan van 3: 2 GB extra mobiele data
  • Viking Clan van 4: 3 GB extra mobiele data

Bestaande actieve Vikings kunnen een Clan van 2 vormen. Om een Viking Clan uit te breiden naar 3 of 4 leden, moet het 3e en/of 4e lid van de Clan een nieuwe Mobile Viking zijn. Dat kan een nieuw geactiveerd Mobile Vikings-telefoonnummer zijn, of een telefoonnummer overgedragen van een andere operator naar Mobile Vikings. In beide bovenstaande gevallen geldt dat ze automatisch lid worden van de Clan waarvoor ze zijn uitgenodigd zodra hun abonnement actief is.

Let op: heb je een nieuwe Viking aangebracht waardoor je 15 Vikingpunten gaat ontvangen? Dan kan je deze persoon niet toevoegen aan je Viking Clan. Beide voordelen kunnen niet gebombineerd worden.

Wie een 85 GB-abonnement heeft en lid wordt van een Viking Clan, krijgt ook een extra databundel om langer aan volle snelheid te surfen. Zonder Viking Clan surf je na een verbruik van 85 GB op lagere snelheid, met een Viking Clan gebeurt dat later. Bijvoorbeeld: je hebt een 85 GB-abonnement en bent lid van een Viking Clan van 3. Dan surf je pas op lagere snelheid na een verbruik van 87 GB in plaats van de normale 85 GB.

Meer details over de voorwaarden van een Viking Clan vind je hier.