Hoe kan ik tijdens het Kill Your Bill weekend extra Vikingpunten verdienen?

Vanaf vrijdag 25 september om 19 uur tot zondag 27 september om middernacht krijg je bij massa’s Viking Deal partners extra Vikingpunten bovenop het normale percentage. Benieuwd hoeveel precies? Dat zie je op onze Viking Deals-pagina

Je hoeft hier zelf niks extra voor te doen: gewoon zorgen dat de Viking Deal actief is voor je je aankoop afrondt. Protip: onze plug-in geeft je automatisch een melding als je naar de website van één van onze partners surft. Even klikken op die melding om de Viking Deal te activeren, en je verdient Vikingpunten op je aankoop.

De plug-in hoort bij je browser, het programma waarmee je op internet surft. Je kunt 'm gratis downloaden voor  Chrome of Firefox.