Wanneer krijg ik mijn Vikingpunten?

1. Voor een Viking Deal

Nadat je een Viking Deal activeert, krijg je binnen de 24 uur na je aankoop of boeking een bevestigingsmail. Je Vikingpunten staan vanaf dan in wachtDaarna is het wachten op goedkeuring van de Viking Deal-partner voordat je Vikingpunten beschikbaar worden. Die krijgen we zodra:

  • Je betaling werd goedgekeurd.
  • De omruiltermijn of je verblijf voorbij is.

Hoe lang duurt dit ongeveer?

Bij een aankoop duurt het ongeveer een maand, bij een boeking tot ongeveer 8 à 10 weken na je verblijf.

Al lang aan het wachten?
In je bevestigingsmail en in de My Viking-app zie je de verwachte datum waarop je Vikingpunten beschikbaar zouden moeten zijn. Duurt dat al lang, of staan je Vikingpunten niet in wacht? Geef je aankoop of reservatie dan door via ons claimformulier. Afhankelijk van de partner in kwestie duurt het in het geval van een claim 6-12 weken om je claim te behandelen - dit om rekening te houden met de omruiltermijn. 

2. Voor het aanbrengen van een nieuwe Viking

Je hebt dus een nieuwe Viking aangebracht. Schitterend! Er zijn nu twee mogelijkheden voor het krijgen van je welverdiende 15 Vikingpunten. Namelijk:

  • Die nieuwe Viking heeft een herlaadkaart. In dat geval krijg jij je 15 Vikingpunten na zijn/haar tweede herlading waarvoor geen Vikingpunten gebruikt worden.
  • De nieuwe Viking heeft een abonnement. Simpel: na zijn/haar tweede betaalde factuur landen je 15 Vikingpunten in je My Viking-account. Ook hier geldt dat het betalingen zonder Vikingpunten moeten zijn.

In beide gevallen sturen we je natuurlijk ook nog een mailtje om je te laten weten dat het zover is.