Ik heb een aankoop gedaan via de Viking Deals. Wanneer krijg ik mijn Vikingpunten?

Nadat je een Viking Deal activeert, krijg je binnen de 72 uur na je aankoop of boeking een bevestigingsmail. Je Vikingpunten staan vanaf dan in wacht. Daarna is het wachten op goedkeuring van de Viking Deal-partner voordat je Vikingpunten beschikbaar worden. Die krijgen we zodra:

  • Je betaling werd goedgekeurd.
  • De omruiltermijn of je verblijf voorbij is.

Hoe lang duurt dit ongeveer?

Op de pagina van onze Viking Deals vind je een overzicht van alle partners, inclusief de gemiddelde periode waarna je Vikingpunten beschikbaar zullen zijn. Bij een aankoop duurt het ongeveer een maand, bij een boeking tot ongeveer 8 à 10 weken na je verblijf.

Bijvoorbeeld: bij Coolblue zal je binnen 72 uur na je aankoop een bevestigingsmail ontvangen en komen je punten in wacht te staan. Als je vikingpunten worden goedgekeurd door de partner, zullen ze vervolgens over 45 dagen beschikbaar zijn in je profiel.

Al lang aan het wachten?
In je bevestigingsmail en in de My Viking-app zie je de verwachte datum waarop je Vikingpunten beschikbaar zouden moeten zijn. Duurt dat al lang, of staan je Vikingpunten niet in wacht? Geef je aankoop of reservatie dan door via ons claimformulier. Afhankelijk van de partner in kwestie duurt het in het geval van een claim 6-12 weken om je claim te behandelen - dit om rekening te houden met de omruiltermijn.