Wat zijn de voorwaarden van het 50 GB-abonnement?

De algemene voorwaarden, inclusief de bijzondere voorwaarden zoals hierna beschreven, zijn van toepassing op het 50 GB-abonnement.

Bijzondere voorwaarden

Het 50 GB-abonnement is een mobiel abonnement van € 29 per maand (incl. btw), waarin het volgende maandelijks is inbegrepen:

• Onbeperkt bellen in België naar alle Belgische netwerken. Onbeperkt bellen vanuit alle lidstaten van de Europese Unie (behalve vanuit België) naar een andere lidstaat (ook naar België, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein), uitgezonderd speciale nummers (bijv. 070- of 0900-nummers), zelfs indien ze gratis zijn voor lokale gebruikers.
  • Onbeperkt sms’en in België naar alle Belgische netwerken en onbeperkt sms’en vanuit alle lidstaten van de Europese Unie (behalve vanuit België) naar een andere lidstaat (inclusief België, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein), uitgezonderd speciale nummers (bijv. 070- of 0900-nummers), zelfs indien ze gratis zijn voor lokale gebruikers.
  • Onbeperkt mobiel surfen in België, waarvan 50 GB aan maximale snelheid. Na een verbruik van 50 GB surf je onbeperkt verder aan verlaagde downloadsnelheid (512 Kbps).
  • Gratis mobieledataverbruik tot 24 GB binnen de EU, waarna je aan maximale snelheid verder surft aan € 0,002/MB.

De mobiele abonnementen van Mobile Vikings zijn zonder vaste termijn. Een contract kan op elk moment kosteloos opgezegd worden.

Download deze bijzondere voorwaarden van het 50 GB-abonnement.