Hoe kan ik mijn simkaart en telefoon blokkeren?

Is je telefoon gestolen of verloren? Dan vraag je een nieuwe simkaart aan en blokkeer je je oude simkaart via je My Viking-account. Hier blokkeer je ook je telefoon zelf. Daar heb je je IMEI-nummer voor nodig - check je factuur of de verpakking van het toestel.

Het IMEI-nummer is een unieke code voor jouw toestel, bestaande uit 15 cijfers. Maak je gebruik van Dual SIM? Dan heb je twee IMEI nummers: één voor elk SIM-slot. Bij eSIM werkt het IMEI-nummer op dezelfde manier als bij een fysieke SIM-kaart.