Zijn er buitenbundelkosten bij een abonnement?

Dat kan, als je verbruik niet inbegrepen is in je bundel. Dat geldt ook voor het 85 GB-abonnement (bijvoorbeeld internationale oproepen, of premium-diensten). Om te vermijden dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, krijg je van ons een melding zodra je meer dan € 10, € 20, € 30, € 40 of € 50 extra verbruikte.

Wat is niet inbegrepen in mijn bundel?
Verbruik dat niet in je bundel is inbegrepen zie je terug op je maandelijkse factuur of aanrekening als buitenbundelkosten. Dit gebeurt als:

  • je je actieve bundel hebt opgebruikt en nog verder surft / belt voor het vernieuwen van je bundel. Het tarief is dan € 0.10 per MB en € 0.20 per minuut;
  • je belt of sms’t naar premiumnummers. Het tarief staat vermeld bij het nummer zelf;
  • je belt of sms’t naar een buitenlands EU-nummer. Bellen kost € 0.22 per minuut, een sms € 0.07 per bericht;
  • je belt of sms’t naar een buitenlands nummer buiten de EU. Bellen kost dan € 1 per minuut, een sms € 0.50 per bericht.

Hoe bepaal ik zelf mijn buitenbundel-limiet?

Wil je je buitenbundelkosten beperken? In de My Viking-app of in je My Viking-klantenzone op de website kan je per abonnement de buitenbundel-limiet instellen op € 50, € 25, € 10, € 5 of zelfs naar € 0.

Als je limiet naar € 0 is verlaagd en je abonnementsbundel op is, zul je geen gebruik meer kunnen maken van diensten die niet standaard in die bundel zitten, zoals bijvoorbeeld internationale oproepen en sms’en, of premiumdiensten.