Ik kan geen sms’en meer sturen. Wat moet ik doen?

1. Check eerst en vooral of je netwerk (service) hebt. Geen netwerk? Ga naar de instellingen van je toestel en selecteer handmatig Mobile Vikings.
    2. Controleer of je nog genoeg belwaarde hebt, als je een herlaadkaart gebruikt.
    3. Herstart opnieuw je toestel nadat je dit hebt gedaan en probeer een sms naar jezelf te sturen. Als dat niet lukt, contacteer je de helpdesk.
    4. Ben je in het buitenland? Wissel dan eens manueel van operator in je instellingen om te zien of dat het probleem oplost. Gebruik ook het correcte nummerformaat indien je in het buitenland bent, bijvoorbeeld +32 bij het versturen van een een sms'je naar een Belgisch nummer.

Helpen deze stappen niet? Bel dan onze helpdesk op 1976 contacteer ons via het webformulier.

Koos je voor het Only Data-tariefplan? In dat geval kun je geen sms'en sturen, enkel ontvangen. Natuurlijk kun je wel berichten sturen via WhatsApp, Messenger, ... met je mobiele databundel.