Wat zijn de tarieven voor sms'en, bellen en mobiele data als mijn bundel is vervallen?

Herlaadkaarten
Abonnementen

Jouw bundel met gratis voordeel en het overeenkomstig beltarief is 1 maand geldig. Als jouw bundel is vervallen of als je je gratis sms’en en/ of mobiele data hebt opgebruikt, dan verbruik je buiten bundel. Dan gelden volgende tarieven:

    • Focus-bundel meer bellen:  € 0,20/ min. (oproepen), € 0,10/ sms en € 0,10/ MB.
    • Focus-bundel meer data: € 0,40/ min. (oproepen) € 0,10/ sms en € 0,10/ MB.

Bij het aanbod van onze herlaadkaarten vind je een overzicht van alle tarieven van onze diensten wanneer je bundel is vervallen.

Zodra je je simkaart opnieuw herlaadt, bel je weer aan het tarief dat overeenkomt met deze bundel (bv. € 0,15/min. bij een herlading van de Focus-bundel meer bellen van € 15), en kun je opnieuw een maand lang profiteren van de gratis voordelen.
Je verbruikt buiten bundel als je al je belminuten, mobiele data, of je sms’en hebt opgebruikt voor de maand is verstreken. Heb je je bundel volledig opgebruikt? Dan gelden deze tarieven:
  • Surfen: € 0,10/ MB in België en de EU. Uitgezonderd van het 85 GB abonnement; buiten België, kun je tot 31 GB gratis gebruiken. Daarna wordt elke MB aangerekend aan € 0.0018/MB.
  • Bellen: € 0,20/min. Berekend per seconde, met een minimum van 60 seconden. In België en de EU, naar een Belgisch nummer.


Bij het aanbod van onze abonnementen vind je een overzicht van alle tarieven van onze diensten wanneer je bundel is vervallen.

Zodra je nieuwe bundel wordt vernieuwd, bel, surf, en sms je weer aan het normale tarief voor jouw abonnement.