Hoe werken de online Viking Deals?

Je shopt online bij onze Viking Deal partners en verdient tot 15 % van je aankoop terug onder de vorm van Vikingpunten. 1 Vikingpunt = € 1 = korting op je factuur/aanrekening of herlading.

Hoe werkt het?
Hoeveel Vikingpunten krijg ik?
Wanneer krijg ik mijn Vikingpunten? 
Wat als er iets mis ging?

Hoe werkt het? 

Je activeert een Viking Deal op twee mogelijke manieren:

 • Via de Viking Deals pagina op Mobile Vikings website of de Viking App.

  Op deze pagina zie je een up-to-date overzicht van alle huidige partners. Om een Viking Deal te activeren, klik je door naar de partner via de rode 'nu shoppen' knop.

  Belangrijk om te te weten:
  • Je moet ingelogd zijn met je Mobile Vikings account.
  • De Viking Deal werkt niet als je incognito surft of een actieve adblocker gebruikt. 
  • Zorg dat het 'do not track signal' van je browser is uitgeschakeld
  • Je kan onbeperkt Vikingpunten verdienen met onze Viking Deals, zolang je een actieve Mobile Vikings simkaart hebt. 
  • Prijzen vergelijken? Doe het voor je shopt! Als je tijdens je aankoop een ander tabblad in je huidige browser of een andere browser opent, wordt ons cookie overschreven door dat van die nieuwe website en ziet onze partner niet meer dat je een Viking bent. Je krijgt dan geen Vikingpunten. :(
 • Via de Viking Deals plug-in.

  Nooit meer een Viking Deal vergeten? Onze plug-in geeft je automatisch een melding als je naar de website van één van onze partners surft. Even klikken op die melding om de Viking Deal te activeren, en je verdient Vikingpunten op je aankoop. 

  De plug-in hoort bij je browser, het programma waarmee je op internet surft. Je kunt 'm gratis downloaden voor  Chrome, Firefox of Safari. Hou er rekening mee dat de plug-in niet werkt voor bol.com, Aliexpress of Coolblue.

Hoeveel Vikingpunten krijg ik?

Hoeveel Vikingpunten je verdient hangt af van de Viking Deal die je activeert, en staat telkens bij de partner vermeld. Gaat het om een percentage van je aankoopbedrag, dan is dit altijd van toepassing op het bedrag zonder btw, servicekosten en verzendkosten. Op cadeaubonnen verdien je nooit Vikingpunten. 

Wanneer krijg ik mijn Vikingpunten?

Je krijgt na je aankoop of boeking binnen de 24 uur een bevestiging per mail. Je ziet de punten dan in wacht staan bij je Vikingpunten. Ze blijven in wacht staan tot je aankoop of boeking is verwerkt.

 • Bij een aankoop krijg je je Vikingpunten na je omruilperiode, meestal ongeveer een maand.
 • Bij een boeking krijg je je Vikingpunten ongeveer 8 tot 12 weken na je effectieve verblijf.

Wat als er iets mis ging?

Wacht je al erg lang, of staan je Vikingpunten niet in wacht? Geef je aankoop/reservatie dan door via ons claimformulier.