Hoe werken de online Viking Deals?

Shop online bij onze Viking Deal partners en verdien een percentage van je aankoop terug onder de vorm van Vikingpunten. 1 Vikingpunt = € 1 = korting op je factuur/aanrekening of herlading.

Hoe werkt het?

Je activeert een Viking Deal op twee mogelijke manieren:

Op deze pagina zie je een up-to-date overzicht van alle huidige partners. Om een Viking Deal te activeren, klik je door naar de partner via de rode 'nu shoppen' knop.

• Via de Viking Deals plug-in

Nooit meer een Viking Deal vergeten? Onze plug-in geeft je automatisch een melding als je naar de website van één van onze partners surft. Even klikken op die melding om de Viking Deal te activeren, en je verdient Vikingpunten op je aankoop.

De plug-in hoort bij je browser, het programma waarmee je op internet surft. Je kunt 'm gratis downloaden voor  Chrome, Firefox of Safari. Hou er rekening mee dat de plug-in niet werkt voor bol.com, Aliexpress of Coolblue.

Belangrijk om te te weten:

• Je moet ingelogd zijn met je Mobile Vikings account.
  • De Viking Deal werkt niet als je incognito surft of een actieve adblocker gebruikt.
  • Zorg dat het 'do not track signal' van je browser is uitgeschakeld
  • Je kan onbeperkt Vikingpunten verdienen met onze Viking Deals, zolang je een actieve Mobile Vikings simkaart hebt.
  • Prijzen vergelijken? Doe het voor je shopt! Als je tijdens je aankoop een ander tabblad in je huidige browser of een andere browser opent, wordt ons cookie overschreven door dat van die nieuwe website en ziet onze partner niet meer dat je een Viking bent. Je krijgt dan geen Vikingpunten.