Kan ik overschakelen van Unlimited fast internet naar Unlimited superfast internet?

Je kan overschakelen van Unlimited fast internet naar Unlimited superfast internet, op voorwaarde dat je al een fiberaansluiting hebt. Je kan het tariefplan van je internet thuis-abonnement op elk moment wijzigen via je My Viking-account op onze website. Je vindt deze optie onder “product” > “abonnement wijzigen”.

Let wel, de tariefplanwijziging zal onmiddellijk van kracht zijn. Je zal een pro rata factuur ontvangen voor je laatste Unlimited fast internet aanrekening.

Heb je op dit moment een VDSL/COAX-aansluiting (Unlimited fast internet) en wil je graag overschakelen naar een fiberaansluiting (Unlimited superfast internet)? Dan moet er om te beginnen de mogelijkheid zijn om fiber te kunnen installeren. Is die mogelijkheid er? Dan is het enkel nog nodig dat een installateur even langskomt om fiber op jouw adres te komen installeren. Stuur gerust een mailtje naar onze klantendienst via info@mobilevikings.be voor een afspraak, of als je niet zeker bent of je woning wel fiber-aansluitbaar is.