Hoe kan ik port forwarding instellen?

Hoe weet ik welke modem ik heb?
BBox-3
Internet box
Aan de hand van de onderstaande foto's kan je makkelijk te weten komen welke modem er bij jou thuis geïnstalleerd is.

• BBox 3:
      Heb je een Bbox-3? Klik dan op het tabje ‘B-box3’ voor meer informatie over hoe je port forwarding kan instellen.

• Internet box:
      Heb je een internet box? Klik dan op het tabje ‘Internet box’ voor meer informatie over hoe je port forwarding kan instellen.
Hoe je port forwarding kan instellen vind je in deze handige guide terug.
Wil je graag port forwarding instellen voor je Internet box? Dat kan via My Viking, onder 'Expert settings'. Je dient eerst via 'geavanceerde instellingen' te gaan, vervolgens kan je klikken op 'expert-instellingen'. Nog even bevestigen met je wachtwoord en je kan aan de slag.