Een fiber verbinding brengt veel voordelen met zich mee: 

  • Milieuvriendelijker: Fiber is beter voor het milieu dan de koperen of coaxkabels die ons nu al voorzien van internet. Fiber vergt namelijk minder elektriciteit bij het verzenden van data vergeleken met koperen kabels.
  • Ongelimiteerd Internet: Met Fiber geniet je van een onbeperkt surfvolume. Je kunt zoveel surfen als je wilt, zonder je zorgen te maken over datalimieten.
  • Snelheid: Deel en download foto's, video's of grote bestanden alsof het niets is!
  • Stabiliteit: dit zorgt ervoor dat je met verschillende toestellen op hetzelfde moment het internet kan gebruiken. Geniet van gamen, streamen en surfen zonder enige haperingen op het meest stabiele netwerk van België!
  • Prijs: Combineer supersnel internet met een vlijmscherpe prijs! Fiber-abonnementen zijn betaalbaar en bieden verschillende snelheidsopties voor elk budget.
  • Inovatief: alle technologieën die we vandaag al gebruiken en in de toekomst nog ontwikkeld zullen worden, zullen steeds meer bandbreedte nodig hebben en daarvoor is Fiber de beste oplossing.
  • Internet van de Toekomst: Fiber wordt geleidelijk aan uitgerold, wat betekent dat op termijn de oude VDSL-verbindingen gaan verdwijnen.

Maar wat betekent Fiber specifiek voor jou? 

Een fiberkabel biedt meer plaats voor data waardoor je veel sneller kan surfen op meerdere toestellen tegelijkertijd. De verbinding is daardoor ook stabieler. Zo kan je met Supersnel internet al een film van 5 GB al in 40 seconden downloaden en met Hypersnel internet is het in amper 8 seconden gedownload! Bliksemsnel dus ;-)

Een avondje binge watchen in de zetel, maar tegelijkertijd ook gamen in de mancave. Met Fiber kan je perfect jouw serie in 4K/ultra-hd kijken, zonder dat je je zal ergeren aan haperingen of lange laadtijden. Ook het gamen zal vlotter en zonder haperingen gebeuren, zelfs online met vrienden! Een game van 16 GB downloaden? Dankzij fiber is dat een fluitje van een cent! Met Supersnel internet bedraagt de downloadtijd ongeveer 2 minuten en 8 seconden en met Hypersnel internet duurt het slechts 25 seconden! Dus zelfs met stevig internetgebruik, merk je er helemaal niks van!

Bekijk ons fiber-aanbod.