Een fiberverbinding brengt veel voordelen met zich mee: 

  • Het is makkelijker en gebruiksvriendelijker: een fiberverbinding is stabieler en zorgt ervoor dat het voor jou eenvoudiger is om internet te gebruiken met verschillende toestellen op hetzelfde moment.
  • Het is milieuvriendelijker: Fiber is beter voor het milieu dan de koperen of coaxkabels die ons nu al voorzien van internet. Fiber vergt namelijk minder elektriciteit bij het verzenden van data vergeleken met koperen kabels.
  • Het is innovatief: alle technologieën die we vandaag al gebruiken en in de toekomst nog ontwikkeld zullen worden, zullen steeds meer bandbreedte nodig hebben en daarvoor is Fiber de beste oplossing. 

Maar wat betekent Fiber specifiek voor jou? 

Een fiberkabel biedt meer plaats voor data waardoor je veel sneller kan surfen op meerdere toestellen tegelijkertijd. Je kan bijvoorbeeld een film van 1,5 GB al downloaden in 56 seconden, een muziekalbum in nog minder tijd. De verbinding is daardoor ook stabieler. Een avondje bingewatchen in de zetel, maar tegelijkertijd ook gamen in de mancave. Met Fiber kan je perfect jouw serie in 4K/ultra-hd kijken, zonder dat je je zal ergeren aan haperingen of lange laadtijden. Ook het gamen zal vlotter en zonder haperingen gebeuren, zelfs online met vrienden! Dus zelfs met stevig internetgebruik, merk je er helemaal niks van! 

Bovendien hebben verschillende onafhankelijke studies al bevestigd dat Fiber in huis een meerwaarde is, zeker als je later je stulpje zou willen verkopen. Fiber zal in de toekomst een standaardbehoefte worden, net zoals water en elektriciteit. 

Bekijk ons fiber-aanbod.