Wat doet Mobile Vikings om te helpen bij de aardbeving in Turkije en Syrië?

Een vernietigende aardbeving zoals die van 6/2/2023 in Turkije en Syrië raakt ons allemaal. In zo'n situaties wordt zorgeloos kunnen communiceren met familie en vrienden ter plekke des te crucialer. Daarom maakten we de hele maand februari alle oproepen en sms'en vanuit België naar Turkije en Syrië gratis voor àlle Vikings. Dit gold voor alle oproepen en sms'en voor "normaal gebruik". Nummers voor diensten met toegevoegde waarde, zoals premium-nummers, vielen hier niet onder. Alle kosten voor oproepen en sms'en naar Turkije en Syrië die voor 14/2/2023 gemaakt werden, worden rechtgezet met een creditnota. Daarvoor neem je contact op met onze helpdesk, en zij regelen dat voor je.

Daarnaast is momenteel financiële hulp het belangrijkst. Je kunt zo het woord help sms'en naar 4330 om € 1 per sms te doneren. Deze hulpactie heeft voorlopig geen einddatum.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een ander bedrag doneren bij Rode Kruis Vlaanderen, UNICEF of Artsen zonder grenzen. Voor vragen over oproepen en sms'en naar Turkije en Syrië kun je altijd terecht bij onze helpdesk!