De Viking Deal met Hello bank! stopt. Wat betekent dat?

Onze samenwerking met Hello bank! komt aan een einde op 31/12/2022. Het zal vanaf 1/1/2023 niet meer mogelijk zijn om via Viking Deals bij Hello bank! Vikingpunten te verdienen.

Wat betekent dit voor bestaande gebruikers

Als jij vandaag Vikingpunten verdient met Hello bank!, het volgende:

• jij blijft via Hello bank! je Vikingpunten verdienen tot 31/12/2022. Net zoals je dat vandaag doet. Je Vikingpunten van de maand december krijg je natuurlijk nog in januari.
  • alle Vikingpunten die je tot nu toe via Hello bank! verzameld, in wacht of al uitgedeeld hebt, blijven bruikbaar

En wees gerust: de minimale gegevens die door Hello bank! gebruikt werden voor deze Viking Deal, die verwijdert Hello bank!.

Maar niet getreurd: er zijn nog tal van andere leuke Viking Deals om je voorraad Vikingpunten te laten groeien. Bekijk ze zeker op onze website en in de My Viking-app!

Wat betekent dit voor nieuwe gebruikers

Vanaf 01/11/2022 zal het niet meer mogelijk zijn om een nieuwe koppeling met Hello bank! te maken en Vikingpunten te verdienen.